Kto się wybiera do Czech?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Remek Szczecin
    Drive
    • 2008
    • 54

Zamieszczone przez Tobi77
    Odpowiadaj na pytanie Yogiego - nie, nikt za to nie beknie. To są ludzie ponad prawem, choćby przekręt był wyczuwalny na milę i za naszą kasę wybudowali bubel. Tak więc - nie licz na to.
    Tobi77, proszę nie dobijaj mnie :evil: . Kur**a z miesiąca na miesiąc wychodzą takie kwiatki i nikt za to nie ponosi konsekwencji... CBA, ABW CBŚ i cholera wie co jeszcze- po co to komu jak w tym kraju takie wałki idą i wszyscy się śmieją normalnym ludziom w twarz. Jak to mówi mój ojciec - w Polsce potrzebny jest taki Stalin - zrobi totalna czystkę i zaczniemy najwyżej od nowa...

Żeby nie było, że offtop- nawet drenażu nie ma ....
    Remek ze Szczecina
  • Tabel
    Rider
    • 2007
    • 312
    • Octavia II (1Z3)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Czy ktoś z Was wybiera się do Czech? Potrzebuję kupić kilka drobiazgów do Octavii w tym sklepie: http://www.obautodily.cz/
    Niestety nie chcą wysyłać do Polski...
    ŚKODA 120 L z 1977 roku.
    ŚKODA OCTAVIA II z 2007 roku.

Komentarz

• bws34
      Rider
      • 2011
      • 543

Kolego ja mieszkam 15km od Cieszyna czeskiego,a gdzie ten sklep jest wogóle?
      "Byli to ludzie, których łączyło coś więcej niż tylko wspólna gra w piłkę. Dla których honor i obrona barw klubowych nie były pustymi pojęciami."

"Możemy działać na zasadach demokratycznych ale rację będę miał Zawsze Ja"- Hubert Jerzy Wagner(1941-2002)

www.zoltar.bielsko.pl

Komentarz

• kytutr
        Rider
        • 2011
        • 327

Tabel, ja już się wybrałem do Czech :diabelski_usmiech

Raz już dzwoniłem do tego sklepu, bo yellow_car chciał od nich kupić tempomat. Powiedzieli mi, że nie ma problemu z wysyłką do Polski, tylko trzeba zapłacić przelewem na ich konto.

Mają swój sklep na Aukro, czyli czeskim Allegro i wysyłają do Polski: http://aukro.cz/shop/3105008_ob-autodily (login z allegro.pl będzie też działać na aukro.cz).

Najlepiej zapytaj yellow_cara jak mu poszło z zakupem tego tempomatu, a jak będziesz miał jeszcze jakieś dalsze pytania odnośnie tego sklepu, to możesz śmiało uderzać do mnie - mogę zadzwonić i zapytać ich o konkretną część czy coś w tym stylu :-)
        korespondent zagraniczny Kytutr / Bydlątko w kolorze Red Corrida

Komentarz

• Tabel
          Rider
          • 2007
          • 312
          • Octavia II (1Z3)
          • BSE 1.6 MPI 102 KM

kytutr dzięki! Ja mam jeszcze drugą Śkodę nieco starszą i jakiś czas temu chciałem coś u nich kupić to niestety nie chcieli wysłać do Polski mimo wcześniejszej wpłaty i wtedy mnie właśnie poratował znajomy, który jechał do Czech. Kupił mi wszystko co chciałem i taniej na wysyłce było. Przejrzę linki i odezwę się do tej osoby. Super.

[ Dodano: Sro 08 Lut, 12 09:57 ]
          bws34, ten sklep jest w Hradec Králové - Kukleny - bývalý areál Odìvù To daleko od Ciebie?
          ŚKODA 120 L z 1977 roku.

Komentarz

• Tabel
            Rider
            • 2007
            • 312
            • Octavia II (1Z3)
            • BSE 1.6 MPI 102 KM

No chyba, że kolega by jechał na jakąś wycieczkę, bo specjalnie to koszty paliwa przekroczą wartość towaru. Chyba, że byłoby kilka zamówień to koszta by się rozłożyły.
            ŚKODA 120 L z 1977 roku.

Komentarz

Pracuję...