Odpowiadaj na pytanie Yogiego - nie, nikt za to nie beknie. To są ludzie ponad prawem, choćby przekręt był wyczuwalny na milę i za naszą kasę wybudowali bubel. Tak więc - nie licz na to.
Tobi77, proszę nie dobijaj mnie :evil: . Kur**a z miesiąca na miesiąc wychodzą takie kwiatki i nikt za to nie ponosi konsekwencji... CBA, ABW CBŚ i cholera wie co jeszcze- po co to komu jak w tym kraju takie wałki idą i wszyscy się śmieją normalnym ludziom w twarz. Jak to mówi mój ojciec - w Polsce potrzebny jest taki Stalin - zrobi totalna czystkę i zaczniemy najwyżej od nowa...
Żeby nie było, że offtop- nawet drenażu nie ma ....
Czy ktoś z Was wybiera się do Czech? Potrzebuję kupić kilka drobiazgów do Octavii w tym sklepie: http://www.obautodily.cz/
Niestety nie chcą wysyłać do Polski...
ŚKODA 120 L z 1977 roku.
ŚKODA OCTAVIA II z 2007 roku.
Tabel, ja już się wybrałem do Czech :diabelski_usmiech
Raz już dzwoniłem do tego sklepu, bo yellow_car chciał od nich kupić tempomat. Powiedzieli mi, że nie ma problemu z wysyłką do Polski, tylko trzeba zapłacić przelewem na ich konto.
Mają swój sklep na Aukro, czyli czeskim Allegro i wysyłają do Polski: http://aukro.cz/shop/3105008_ob-autodily (login z allegro.pl będzie też działać na aukro.cz).
Najlepiej zapytaj yellow_cara jak mu poszło z zakupem tego tempomatu, a jak będziesz miał jeszcze jakieś dalsze pytania odnośnie tego sklepu, to możesz śmiało uderzać do mnie - mogę zadzwonić i zapytać ich o konkretną część czy coś w tym stylu :-)
kytutr dzięki! Ja mam jeszcze drugą Śkodę nieco starszą i jakiś czas temu chciałem coś u nich kupić to niestety nie chcieli wysłać do Polski mimo wcześniejszej wpłaty i wtedy mnie właśnie poratował znajomy, który jechał do Czech. Kupił mi wszystko co chciałem i taniej na wysyłce było. Przejrzę linki i odezwę się do tej osoby. Super.
[ Dodano: Sro 08 Lut, 12 09:57 ] bws34, ten sklep jest w Hradec Králové - Kukleny - bývalý areál Odìvù To daleko od Ciebie?
ŚKODA 120 L z 1977 roku.
No chyba, że kolega by jechał na jakąś wycieczkę, bo specjalnie to koszty paliwa przekroczą wartość towaru. Chyba, że byłoby kilka zamówień to koszta by się rozłożyły.
ŚKODA 120 L z 1977 roku.
Komentarz